Política de Privacitat

El contingut de la política de privacitat, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 i la llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre de Protecció de Dades Personals i de Garantia dels Drets Digitals, l'informem que:

L'empresa titular del present domini i Responsable del Tractament de la web tot-catalunya.com és PUBLIDASER, S.L., amb domicili a aquest efecte en carrer Joan Prim, 83 1er; codi Postal: 08401; localitat: Granollers; província: Barcelona, número de C.I.F.: B66258757.

Correu electrònic de Protecció de Dades: administracion@publidaser.es

El Responsable del tractament, PUBLIDASER, S.L., amb la finalitat de gestionar la recollida de les seves dades en l'ús dels nostres formularis. En els formularis de contacte existents en la web, on es recullen dades de caràcter personal, l'usuari haurà de consentir de manera expressa i amb caràcter previ a l'enviament d'aquestes, l'acceptació i coneixement de la política de privacitat mitjançant l'emplenament del check «he llegit i accepto la política de privacitat» i al contingut de la qual podrà tenir accés mitjançant l'enllaç adjunt que li remetrà el present avís legal. Si el camp check no fos marcat per l'usuari, no es realitzarà l'enviament de les dades contingudes en aquests formularis. Entenc que estic donant el meu permís per a l'ús i tractament de les meves dades personals així com de la informació sol·licitada o a contractar.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment per vostè prestat, el seu consentiment es podrà revocar en qualsevol moment per vostè o el seu representant legal. Conservarem les seves dades el temps estrictament necessari per a respondre a exigències legals.

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. No estan previstes les transferències de dades a tercers països.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament a través del correu electrònic administracion@publidaser.es o en l'adreça postal carrer Joan Prim, 83 1er; codi Postal: 08401; localitat: Granollers; província: Barcelona.

D'igual mode, podria interposar una reclamació davant l'Autoritat de Control en www.aepd.es

Les seves dades han estat directament proporcionades pel vostè a través de la web, tractem les seves dades identificatives, adreça postal, adreça electrònica, comercial dels nostres serveis sol·licitats.