XIII Fira d'Indians de Cadaqués

Fira Indians Cadaques

Corria el segle XIX quan un nombre important de catalans van decidir emigrar a Cuba en busca d’oportunitats per a fer-hi fortuna. Se’ls coneixia com els indians, també dits “americanos”. El temps ha anat passant però la tradició ha recordat aquests catalans amb una cita anual.

La vila de Cadaqués fa un homenatge a aquells temps amb la Fira d’Indians, una festa que enguany arriba a la seva tretzena edició i tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juny. L’activitat vestirà la vila d’època, amb gent disfressada d’indians i establiments decorats per l’ocasió.

Fira Indians Cadaques Ball

La Fira d’Indians de Cadaqués omplirà els carrers de parades d’artesans, ubicades des de la zona del Passeig fins a Portdoguer i s’hi vendran articles varis diversos taller, com de manualitats o de nusos, activitats per la canalla i música, amb havaneres, cançons de taverna i balls de música cubana.

Més enllà d’això, es podrà descobrir més anècdotes d’aquella època amb visites guiades per la Cadaqués dels indians o amb conferències. Els visitants també seran partíceps de la fira, convertint-se en fotògrafs per participar al concurs d’Instagram, compartint a aquesta xarxa social les millors imatges de l’esdeveniment.

Fira Indians Cadaques parades

Pels amants de l’art, també hi haurà la fira de la pintura, que dura els tres mesos d’estiu i té lloc cada dissabte.

Assessoria Cadaqués
Hotel Saguarda